Bookman websites Leiden
De meeste website-bezoekers gebruiken een telefoon of tablet. Websites moeten dus flexibel zijn en zeker op kleine schermen moeten ze het goed doen.

Websites in opdracht

Website Madocke
Voor tekst- en redactiebureau Madocke uit Leiden een nieuwe “single page website”. Responsive, dus geschikt voor mobiele en minder mobiele apparaten.
Ludarte screen
Een nieuwe ‘responsive’ website voor Lud’Arte: Bureau voor Kunst, Cultuur en Educatie in Amersfoort. Responsive, dus geschikt voor grote en kleine beeldschermen.
De X
De X in Leiden heeft een nieuwe website. Geschikt voor grote en kleine beeldschermen, kaarten bestellen, direct afrekenen met iDeal en een prachtig archief met meer dan 150 concerten.
Website Geneeskundeboek
Geneeskundeboek is in 2015 volledig gemoderniseerd en “opgefrist”. Hierdoor is de website ook op kleine beeldschermen goed te gebruiken.

Eigen websites

Puntentellen
Puntentellen leert je hoeveel calorieën (of punten) je dagelijks kunt eten. Op weg naar ‘normale’ hoeveelheden om langzaam, maar blijvend af te vallen.
Zoekplaats
In 2000 is Bookman begonnen met Zoekplaats. Deze website geeft informatie over Nederlandse steden en dorpen. Ieder jaar ongeveer 2,5 miljoen paginaweergaven.