Bookman websites Leiden

Voor anderen

De laatste jaren gebruiken de meeste website-bezoekers een telefoon of tablet. Websites moeten dus flexibel zijn: goed leesbaar op grote en kleine schermen.

Op deze pagina enkele recente en minder recente voorbeelden.

Website Madocke
Voor tekst- en redactiebureau Madocke uit Leiden een nieuwe “single page website”. Responsive, dus geschikt voor mobiele en minder mobiele apparaten.
Website Geneeskundeboek
Geneeskundeboek is in 2015 volledig gemoderniseerd en “opgefrist”. Hierdoor is de website ook op kleine beeldschermen goed te gebruiken.
De X
De X in Leiden heeft een nieuwe website. Geschikt voor grote en kleine beeldschermen, kaarten bestellen, direct afrekenen met iDeal en een prachtig archief met meer dan 150 concerten.

Eigen websites

40puntendieet
40punten.nl is een van de oudste afslankwebsites van Nederland. Sinds de start in 2003 hebben inmiddels vele duizenden mensen zich op deze actieve en succesvolle website geregistreerd. Paginaweergaven: 625.000 per jaar.
Boekenpromotie.nl
Eindelijk klaar na maanden of jaren schrijven en corrigeren. Nu is het tijd voor de publicatie en de promotie. Boekenpromotie levert razendsnel mini-websites speciaal voor auteurs en uitgevers.
Zoekplaats
In 2000 is Bookman begonnen met Zoekplaats. Deze website geeft informatie over Nederlandse steden en dorpen. Ieder jaar ongeveer 2,5 miljoen paginaweergaven.